Lantionpohja ja geishakuulat

Tyydyttävä seksielämä kulkee käsi kädessä voimakkaiden lantiopohjan lihasten kanssa, koska treenatulla lantionpohjalla on enemmän kontrollia sisäisiin lihaksiin. Tämän ansioista nainen kokee suurempaa nautintoa seksin aikana ja mies kokee miellyttävän, tiukemman tuntemuksen yhdynnässä.

Lantionpohjan lihasten vahvuudessa on suuria, yksilökohtaisia eroja naisten välillä, ja mm. ikääntyminen, raskaus ja erilaiset sairaudet ja vaivat voivat aiheuttaa niiden heikentymistä.

Geishakuulat

Geishakuulat tarjoaa hauskan tavan lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Geishakuulissa on useimmiten sisällä pienempi, painava kuula ja ulkopuolella vetonaru. Geishakuulat laitetaan sisälle vaginaan kostutettuna yksi kerrallaan vetonarun jäädessä ulkopuolelle.

Sisempien kuulien pyörimiseen riittää arkipäiväinen toiminta, kuten kävely tai juoksu. Sisempien kuulien liike aiheutaa lantion seudulla liikkeen tuntua. Lihakset regoivat tähän supistumalla refleksinomaisesti – Näin ollen harjoittelu tapahtuu kuin itsestään.

Geishakuulissa on tavallisesti kaksi palloa. Joissain tapauksissa yksikin pallo voi riittää harjoitteluun. Pallot ovat usein monien mielestä yllättävän kookkaita. Tarkoitus on aktivoida ja harjoittaa sisäisiä lihaksia, ei vaginan suuaukkoa. Geishakuulat kannattaa kostuttaa vesipohjaisella liukuvoiteella sisäänlaiton helpottamiseksi.

Geishakuulien avulla voi myös harjoittaa lantionpohjan lihaksia aktiivisesti. Sisälle laitettuja palloja voi puristella, ja vetonarusta vedettäessä palloja voi yrittää ”pitää  sisällä”. Osa kuulista on erityisen painavia, ja usein ilman vetonarua. Niiden avulla harjoitellaan lähinnä pitämällä kuulia sisällä, ja estämällä niiden putoaminen.

Millä tavalla tahansa kuulilla harjoitteletkin, säännöllisyys takaa parhaat tulokset. Harjoitusajan kanssa ei tarvitse liioitella, 10-20 minuuttia päivässä riittää. Kannattaa pitää muutamia välipäiviä viikossa, jotta lihakset saavat levätä ja kehittyä. Lantionpohjan lihasten treenaus on siis aika samanlaista kuin muidenkin lihasten.

Geishakuulien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden materiaaliin, kokoon, viimeistelyyn ja yksityiskohtiin. Kuulat, joissa ei ole selviä näkyviä saumoja tai aukkoja ovat hygieenisempiä ja helppoja puhdistaa. Jos sinulla on kumiallergia tai yliherkkyyksiä, kannattaa valita allergiaturvallinen materiaali, kuten silikoni. Metallikuulien valmistusmateriaali kannattaa varmistaa myyjältä. Joissain laadukkaissa geishakuulissa on myös optimoitu sisempien kuulien liikerata, jotta niiden liike olisi mahdollisimman tehokasta, ja siten lihaksissa ”vastustusta aiheuttavaa”.

Geishakuulia voi käyttää myös kiihoittumistarkoituksessa, vaikka nykyään suosituinta onkin käyttää kuulia nimenomaan harjoitteluvälineinä. Kuulilla voi hieroa erogeenisiä alueita, ja jotkut nauttivat kuulien liikkeestä sisällään. Saatavilla on myös vibraattorilla varustettuja, eli motorisoidusti väriseviä geishakuulia, jotka on erityisesti tarkoitettu kiihotuskäyttöön.