Bathmaten pumppu-uutuuksia!

Bathmate on yksi maailman suosituimmista korkeamman hintaluokan penispumpuista. Bathmaten valmistus ja myynti aloitettiin vuonna 2006, ja siitä asti Bathmateja on myyty kiihtyvällä tahdilla ympäri maailmaa. Bathmaten patentoitu rakenne poikkeaa tavallisista penispumpuista muutamallakin tavalla, mutta suurin ero muihin markkinoilla oleviin pumppuihin on Bathmaten oivallus käyttää vettä paineenjakajana ilman sijaan.

penispumppu_bathmate_hydromax_X30

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Bathmatet täytetään vedellä käytön alussa (kylvyssä tai suihkussa), ja sen jälkeen bathmaten sylinteriin luodaan alipaine, joka saa peniksen paisumaan. Vesi toimii paineenjakana erinomaisesti – paine jakautuu tasaisesti koko peniksen mitalle, kun tavallisissa ilmapumpuissa veto kohdistuu erityisesti peniksen kärkeen. Ehkä tästä syystä useat käyttäjäraportit korostava Bathmaten tehoa erityisesti peniksen paksuuden kasvattajana. Bathmate onkin ensisijaisesti peniksenkehittäjä: tarkoituksena on saada kookkaampi ja kestävämpi erektio. Varsinaisena seksileluna jolla tavoitellaan lähinnä nautintoa Bathmatea ei voida pitää.

Bathmaten teho perustuu tehokkaaseen paineen synnyttämiseen ja sen helppoon poistoon. Lyhyessä ajassa penis voidaan pumpata paksuksi yhä uudestaan. Toistuvan harjoittelun ansiosta peniksen paisuvaiskudokset kasvavat , jolloin myös peniksen koko kasvaa. Kookkaampiin paisuvaiskudoksiin mahtuu myös enemmän verta virtaamaan, joten erektiot voimistuvat.

penispumppu_bathmate_hydromax_X30_2

Bathmate-pumppuja on valmistettu siis jo kymmenisen vuotta. Perusmalli Goliathin rinnalle kehitettiin aluksi kookkaampi Hercules-malli. Viime vuosina Bathmate on parannellut vanhojen pumppujensa toimintaa ja kehittänyt uuden mallin: Hydromaxin. Hydromax on perusteilataan täysin vastaava kuin klassiset Bathmatet, mutta oikeastaan kaikkia keskeisiä ”liikkuvia osia” on paranneltu. Muutokset eivät ole hirveän suuria, mutta tuntuvia. Syntyvä paine on tuntuvasti kovempi ja tehokkaampi. Myös vesilukon käyttö on aiempaa näppärämpää, mikä lisää pumpun käyttömukavuutta huomattavasti. Pumppu on myös aiempaa helppo purkaa pienempiin osiin, jolloin sen puhdistus ja varastointi helpottuu.

bathmate_hydromax_yksityiskohta

Hydromaxia on saatavilla X30 ja X 40 – malleina, joista jälkimmäinen on suurempikokoisempi, muuta huomattavaa eroa niillä ei ole. Lisäksi Bathmate on lanseerannut Hydromax Xtremen, joka yhdistää aiemmin palkeilla pumpatun Bathmaten ilmapumpuista tuttuun erilliseen kädessä pidettävään paljepumppuun. Käsipumppu mahdollistaa edelleen nopeamman ja tehokkaaamlta tuntuvan imun. Muilta toiminnoiltaan Xtreme on täysin samanlainen X30- ja X40-mallien kanssa.

penispumppu_bathmate_hydromax_xtreme_x30_clear

Bathmate valmistaa yhä kaikkia pumppumallejaan, eikä varhaisemmissakaan pumpuissa mitään vikaa ole, mutta lukuisat Bathmaten vannoutuneet käyttäjät ovat ottaneet uudistukset kiinnostuneina ja innostuneina vastaan, ja pumppujen kysyntä onkin jälleen kasvanut. Bathmate soveltuu miehelle joka haluaa tosiaan panostaa itseensä. Säännöllisellä harjoittelulla on saavutettu hyviä tuloksia, ja Bathmaten maine leviääkin parhaiten erilaisten keskustelupalstojen ja blogien kautta, joissa innostuneet käyttäjät jakavat positiivisa kokemuksiaan Bathmaten käytöstä.