Geishakuulat OVO L1

Geishakuulat OVO L1 ovat laadukkaat, vaihdettavilla kuulilla varustetut lantionpohjan lihasten harjoittamiseen suunnitellut geishakuulat.

geishakuulat_OVO_L1

Ovo on eurooppalainen, huippulaadukkaiden, tyylikkäiden ja kestävien seksilelujen ja -välineiden valmistaja. Ovo on nopeasti noussut johtavien seksilelujen ja -välineiden valmistajien kärkikaartiin. Ovo-tuotteiden suosioon on monia, aivan ymmärrettäviä syitä. Ovo tuotteiden muotoilu ja design edustaa nykypäivän seksiväline-muotoilun kärkeä. Ne ovat elegantteja ja tyylikkäitä. Lisäksi muotoilu seuraa tarkoitusta, kuten kuuluukin. Eli Tuotteet on ensisijaisesti kuitenkin suunniteltu käyttöhelppoutta ja -mukavuutta ajatellen. Lisäksi OVO-tuotteet ovat laatuunsa nähden suhteellisen edullisia.

 

Ovo L1 – geihakuulilla treenat lantiosi lihaksia helposti.Lantionpohjan lihasten vahvistaminen treenamalla on helppo ja yksinkertainen tapa parantaa seksielämän laatua. Voimakkaat lantionpohjan lihakset parantavat orgasmiherkkyyttä ja lisäävät myös miehen nautintoa yhdynnässä. Lantionpohjan lihakset voivat heikentyä mm. iän ja synnytyksen vaikutuksesta, ja lisäksi kuka vaan voi hyötyä entistä voimakkaammista lihaksista, vaikka mitään varsinaista ”ongelmaa” ei olisikaan.

 

Geishakuulien avulla lihasten voimistaminen on yksinkertaista. Kostuta kuulat vesipohjaisella lkiukuvoiteella sisälle laiton helpottamiseksi ja aseta ne sisälle.Kuulien sisällä olevat raskaammat pienet kuulat liikkuvat, kun liikut normaalisti, esim. kävelet. Lantionpohjan lihakset reagoivat kuulien liikkeeseen supistelemalla itsestään. Samalla ne voimistuvat. 10-20 minuutin säännölliset treeneillä yhdistettynä välipäiviin, jolloin lihaksilla on aikaa vahvistua ja kehittyä, voidaan saavuttaa nopeita tuloksia.

ovo_l1_kuula
OVO L1 geishakuulat ovat laadukkaat harjoituskuulat.  L1-kuulat on päällystetty hygieenisellä ja miellyttävällä silikoonilla. Tukevaan silikonikuoreen sijoitetut kuulat on helppo vaihtaa. Mukana tulevat, hopeanväriset kuulat ovat hieman painavammat kuin violetit kuulat, jos kaipaat lisää intensiteettiä harjoitteluun. Kuulien vaihtomahdollisuus on monien asiakkaidemme mieleen, jä nämä kuulat ovatkin keränneet paljon kehuja.

geishakuulat_OVO_L1_naru
Kuulat on helppo pitää puhtaina ja hygieenisinä pesemällä ne vedellä. Kuulat ja suojus on helppo puhdistaa erillään. Elastisuus tekee kuulista erittäin miellyttävät käyttää.
Tukevan lenkin avulla kuulat on helppo ottaa pois. Lenkkiä voidaan myös käyttää harjoitteluun: koita vetää kuulat pois ja samalla pitää ne sisälläsi – tunnet kuinka alavatsasi reagoi!

Laadukkaat kuulat vahvistavat Ovon jo ennestään hyvää mainetta. Suosittelemme!